SOLD Gin

DE HUISGIN VAN DE VASTGOEDSECTOR

SOLD Gin is de geknipte gin voor de vastgoed- en bouwmarkt. De combinatie van een kwalitatitieve artisanale spirit en een knipoog naar de verkooptransactie.

Het etiket is gebaseerd op het welbekende TE KOOP bord en werd ontwikkeld in samenspraak met PickUp International, de rechtenhouder van dit iconische beeldmerk.

SOLD Gin wordt exclusief voor Cadome geproduceerd. Cadome is huisleverancier van de vastgoedsector, met kwalitatieve relatiegeschenken en verwennerij.

STOKERIJ DE MOOR

SOLD Gin wordt met de grootste zorg gedistilleerd door Distilleerderij De Moor in Aalst. Dit familiebedrijf produceert al sinds 1910 top level spirits. Dit is één van de laatste distilleerderijen in België waar het volledige productieproces ter plaatse gebeurt, van de granen tot de spirit.

gerst.jpg

DE BASIS: GERST

SOLD Gin is een authentieke distilled gin. Hij wordt in kleine batches gestookt in een traditionele koperen still. Eerst wordt de basisalcohol gestookt, op basis van 100% gerst. Hier wordt dus geen goedkope ethylacohol gebruikt. Alcohol uit puur graan, die bv ook voor jenever gebruikt wordt, heeft vanzelf al een veel meer verfijnde smaak.

FINETUNING

Na de tweede distillatie wordt de gin nog gefinetuned door toevoeging van natuurlijke in-house geproduceerde distillaten.

 

BOTANICALS

Vervolgens wordt er een tweede keer gedistilleerd, met toevoeging van botanicals. De basis botanical van elke gin is de jeneverbes. Deze bes, niet te verwarren met de rode besjes die je misschien zelf in je tuin staan hebt, geeft de typische smaak. Daarnaast worden ook o.a. kardemom, zoethout, engelwortel, citroen- en sinaasappelschil, korianderzaadjes … gebruikt.

WAAR TE KOOP?

Online bij Cadome.be

(B2B only - geen particuliere verkoop)

logo-naam-boven-geen-taal-GROOT_edited.p

+

Fysiek verkooppunt:

Bookz & Booze Gent

Hoogpoort 35

Gent

www.bookznbooze.be

logo_Bolcom_wit_rgb_nooutline_0.png

Online bij bol.com

(particuliere verkoop)

+

TASTING NOTES

SOLD Gin is een verfijnd artisanaal product, dat je dus met mate degusteert.

Deze gin heeft een licht kruidige toets, met hints van zoethout en citrus.
Serveer hem met een neutrale, zachte tonic.

©2019 Woodfish vof

SOLD Gin - Cadome relatiegeschenken vastgoed en bouw